όμιλος Huanshan επιλέγει την εταιρεία γενετικής Topigs Norsvin

όμιλος Huanshan επιλέγει την εταιρεία γενετικής Topigs Norsvin

Κινέζικος όμιλος Huanshan επέλεξε να χρησιμοποιήσει το γενετικό υλικό της TOPIGS Norsvin για την καινούρια φάρμα αναπαραγωγής. Αυτή η εκτροφή η οποία έχει 2500 χοιρομητέρες είναι δομημένη με βάση την πιο πρόσφατη τεχνογνωσία: ο αέρας θα φιλτράρεται για να συμβάλει στην άριστη υγεία των ζώων και θα αποτελέσει τον πυρήνα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της παραγωγής χοιρινού κρέατος του ομίλου Huanshan.

Ο όμιλος Huanshan επέλεξε το γενετικό υλικό της Topigs Norsvin (τη χοιρομητέρα TN70 και τον κάπρο Duroc) για την καλή αποδοτικότητά τους, τις εύκολα διαχειρίσιμες χοιρομητέρες, τον εξαιρετικό απογαλακτισμό, και τους απογόνους με καλής ποιότητας κρέας και ποιότητα σφάγιου. Η βελτίωση του συνολικού συντελεστή αποδοτικότητας της τροφής και συγκεκριμένα, η αποδοτικότητα των παχυνόμενων χοίρων ήταν επίσης σημαντικοί λόγοι για την επιλογή της  εταιρείας Topigs Norsvin ως συνεργάτη.

Ως μέρος της εταιρικής σχέσης, η Topigs Norsvin θα παρέχει υποστήριξη και τεχνογνωσία στον Όμιλο Huanshan στους τομείς της γενετικής βελτίωσης, της διαχείρισης των παραγωγικών χαρακτηριστικών και της τεχνητής γονιμοποίησης.

Ο κ. Jeffen Chen, αντιπρόεδρος του ομίλου Huanshan και υπέυθυνος του τομέα χοιρινού κρέατος εξήγησε » Η Topigs Norsvin είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εμάς. Όχι μόνο για την ποιότητα του γενετικού υλικού, αλλά και για την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση » Ο διαχειριστής βασικών λογαριασμών (key account manager) Pieter van Sundert της TOPIGS Norsvin: δήλωσε «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο όμιλος Huanshan μας επέλεξε ως συνεργάτη και επίσης ότι μπορούμε να συμβάλουμε στα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης του ομίλου Huanshan. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το γενετικό μας υλικό και η υποστήριξη μας προς τους χοιροτρόφους μεγάλης κλίμακας σε παγκόσμιο επίπεδο τυγχάνει ευρείας αποδοχής και ότι η νέα στρατηγική μας για την Κίνα είναι επιτυχημένη. »

Σχετικά με τον όμιλο Huanshan:

Ο όμιλος Huanshan είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χοίρων στην επαρχία Shandong και είναι από τους 30 μεγαλύτερους  στην κινεζική αγορά. Η εταιρεία παράγει σήμερα πάνω από 600.000 χοίρους ετησίως. Επενδύει στη σύγχρονη και επαγγελματική παραγωγή χοίρων, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις αλλά και στα συστήματα εκπαίδευσης και υγείας. Εκτός από την παραγωγή χοίρων, η εταιρεία Huanshan δραστηριοποιείται στις ζωοτροφές, στο κλάδο των πουλερικών και σε άλλες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη γεωργία.

Σχετικά με τηνTopigs Norsvin:

Η εταιρεία γενετικής χοίρων TOPIGS Norsvin, είναι γνωστή για την καινοτόμο προσέγγιση της για την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και τη συνεχή έμφαση στην αποδοτική παραγωγή χοιρινού κρέατος. Η έρευνα, η καινοτομία και η διάδοση της γενετικής βελτίωσης είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρείας. Η συνεχής και η ισχυρή βελτίωση των προϊόντων θα επιτρέψει στους πελάτες να επιτύχουν σημαντική προστιθέμενη αξία στην παραγωγή τους.