Η TOPIGS NORSVIN ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Η Topigs Norsvin είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του Δρ. Dustin Boler ως επιστήμονα με ειδίκευση στην τεχνολογία κρέατος. Οι ευθύνες του Δρ. Dustin Boler θα περιλαμβάνουν δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης, υποστήριξη πωλήσεων και μάρκετινγκ, τεχνική υποστήριξη πελατών και υποστήριξη των συνεργαζόμενων βιομηχανίων. Ο Δρ. Dustin Boler   θα εστιάσει στην αγορά της Βορείου Αμερικής.

Ο Δρ. Dustin Boler φέρνει την εμπειρία που έχει αποκτήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, τις γνώσεις και την τεχνογνωσία του στην Topigs Norsvin. Ο τρόπος που έχει προσεγγίσει την επιστήμη του κρέατος και την παραγωγή χοιρινού κρέατος με την οπτική του «από το αγρόκτημα στο πιάτο» είναι αναγνωρισμένος και αποδεκτός στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο και θα ενισχύσει τη θέση της Topigs Norsvin ως καινοτόμο συνεργάτη για ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής χοιρινού κρέατος συμπεριλαμβανομένης και της ποιότητας χοιρινού κρέατος στο επίπεδο του καταναλωτή .

Προηγουμένως ο Δρ. Dustin  Boler ήταν Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εργαστήριο Επιστήμης Κρέατος στο Πανεπιστήμιο του Illinois. Οι ερευνητικές του δραστηριότητες επικεντρώθηκαν στην ποιότητα του νωπού και επεξεργασμένου χοιρινού, βοδινού κρέατος και πουλερικών. Ο Δρ. Dustin Boler συνεργάστηκε με διάφορες βιομηχανίες για να αξιολογήσει τις επιπτώσεις των πρακτικών διαχείρισης στις εκμεταλλεύσεις επί των χαρακτηριστικών και της ποιότητας του σφαγίου και το ποσοστό άπαχου κρέατος. Επιπρόσθετα, διερεύνησε την ποιότητα του επεξεργασμένου κρέατος, ιδίως θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα του λίπους και την παραγωγή μπέικον.

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: