ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ CAROLINE ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Η Caroline Mitchell είναι μέλος της ομάδας κρέατος της Topigs Norsvin. Η ομάδα κρέατος είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από ερευνητές και άτομα εξειδικευμένα επί της εκτίμησης του κρέατος. Προέρχονται από όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούν τις συνδυασμένες γνώσεις τους για να υποστηρίξουν την τεχνολογία, τις οργανοληπτικές ιδιότητές και όλες τις άλλες πτυχές της ποιότητας του χοιρινού κρέατος.

Οι συμβουλές της Caroline για καλύτερη ποιότητα του κρέατος είναι:

Ο καταναλωτής είναι το πιο σημαντικό μέλος της αλυσίδας εφοδιασμού. Χωρίς καταναλωτή δεν χρειάζεται να παράγουμε κρέας. Επομένως, οι επιχειρηματικές αποφάσεις σε όλα τα στάδια μιας αλυσίδας εφοδιασμού πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τον καταναλωτή.

Η αφετηρία κάθε αλυσίδας εφοδιασμού κρέατος είναι η γενετική. Επιλέξτε το καλύτερο γενετικό υλικό και αρχίστε τη βελτιστοποίηση από εκεί και πέρα.

Η ποιότητα του κρέατος δεν επηρεάζει αρνητικά την αποδοτικότητα της παραγωγής, συχνά βελτιώνοντας την παραγωγική αποτελεσματικότητα βελτιώνεται επίσης και η ποιότητα του κρέατος.

Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, πρέπει να είμαστε σε θέση να τα μετρήσουμε, η Topigs Norsvin διεξάγει συνεχώς αξιολογήσεις ποιότητας κρέατος σε διάφορες αγορές για να διασφαλίσει ότι το προϊόν της Topigs Norsvin βελτιώνεται συνεχώς.

Όλα τα στάδια της αλυσίδας εφοδιασμού επηρεάζουν την ποιότητα του κρέατος. Για  αυτό χρησιμοποιήστε τη συνδυασμένη εμπειρία των ομάδων της Topigs Norsvin παγκοσμίως για τη βελτίωση της ποιότητας του κρέατος.

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: