Το CIAB είναι ο αντιπρόσωπος της γενετικής Topigs Norsvin στην Ουκρανία

12 Νοεμβρίου 2020

Το CIAB είναι ο αντιπρόσωπος της γενετικής Topigs Norsvin στην Ουκρανία

Το κέντρο βελτίωσης εκτροφής ζώων (Centre for Improvement of Animal Breeding ,CIAB) είναι πλέον ο αντιπρόσωπος της γενετικής Topigs Norsvin για την ουκρανική αγορά. Το CIAB θα δημιουργήσει μονάδες πυρήνες αναπαραγωγής για να ξεκινήσει την τοπική παραγωγή πατρογονικών χοιρομητέρων. Το κλειστό σύστημα πυρήνων InGene θα εισαχθεί επίσης στην Ουκρανία.

Η εισαγωγή της γενετικής και του δικτύου υποστήριξης της Topigs Norsvin στην Ουκρανία είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης «New Pig Production 2025». Θα συμβάλει στη φιλοδοξία της Ουκρανικής Ένωσης Βιομηχανίας Κρέατος να παράγει χοιρινό με το χαμηλότερο κόστος παραγωγής στον κόσμο και να γίνει σημαντικός για τις εξαγωγές χοιρινού κρέατος.

Ο Gyula Simon, διευθυντής της Topigs Norsvin Central Europe δηλώνει: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που συνεισφέρουμε στο σχέδιο New Pig Production 2025. Η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα της γενετικής μας σε συνδυασμό με την υποστήριξη υψηλού επιπέδου θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού τομέα χοιροτροφίας στην Ουκρανία».

Ο Mykola Babenko, Διευθυντής του Κέντρου Βελτιώσεως Εκτροφής Ζώων (CIAB) τονίζει: «Η καινοτόμος προσέγγιση της Topigs Norsvin στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και η συνεχής εστίαση της στην οικονομικά αποδοτική παραγωγή χοίρων αποτελούν επί του παρόντος ζωτικές πτυχές για την Ουκρανική χοιροτροφία. Το δυναμικό της γενετικής της Topigs Norsvin θα βοηθήσει την Ουκρανική Ένωση Βιομηχανίας Κρέατος να πραγματοποιήσει τα φιλόδοξά της σχέδια».

Σχετικά με το Κέντρο Βελτίωσης Εκτροφής Ζώων:

Το Κέντρο Βελτίωσης Εκτροφής Ζώων (CIAB) ιδρύθηκε το 2011. Το CIAB συνεργάζεται με χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις, εκμεταλλεύσεις γαλακτοκομικής κατεύθυνσης καθώς και αγροτικούς συνεταιρισμούς στην Ουκρανία και στο εξωτερικό. Ειδικεύεται στον τεχνολογικό έλεγχο, τη μείωση του κόστους, τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων, τη βελτίωση των επιχειρήσεων και την υποστήριξη. Στόχος του CIAB είναι να προωθεί τη βέλτιστη οργάνωση, να αυξάνεται η κερδοφορία των επιχειρήσεων και να παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη. Αυτό το κάνει συγκεντρώνοντας εμπειρία από κορυφαία επιστημονικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες: www.ciab.expert

Σχετικά με την Topigs Norsvin:

Η εταιρεία γενετικής των χοίρων Topigs Norsvin φημίζεται για την καινοτόμο της προσέγγιση στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και τη συνεχή εστίασή της στην οικονομική και βιώσιμη παραγωγή χοίρων. Η έρευνα, η καινοτομία και η διάδοση των γενετικών βελτιώσεων είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρείας. Η συνεχής και ισχυρή βελτίωση των προϊόντων θα επιτρέψει στους πελάτες να επιτύχουν σημαντική προστιθέμενη αξία στην παραγωγή τους.

 Περισσότερες πληροφορίες: www.topigsnorsvin.com

Πληροφορίες για τον τύπο: Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Διευθυντής επικοινωνίας Peter Loenen +31 6 51 21 46 54 peter.loenen @ topigsnorsvin.com

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email