Ηλεκτρονικό περιοδικό: Γνώση και υποστήριξη για τη δημιουργία καλύτερης ποιότητας κρέατος

Η χειμερινή έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού Progress αφορά την ποιότητα του κρέατος και το έργο της ομάδας Topigs Norsvin Meat. Οι ειδικοί μας σας ενημερώνουν για το έργο τους και πώς οι γνώσεις τους βοηθούν τους παραγωγούς και τους μεταποιητές να είναι πιο επιτυχημένοι.

Διαβάστε επίσης για τις τάσεις του χοιρινού κρέατος μετά το COVID-19 και τον βασιλιά του ενδομυϊκού λίπους, τη σειρά του Ισπανικού Topigs Norsvin Duroc IMF.

Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης πολλά στοιχεία που αφορούν τη σύνδεση μεταξύ Χριστουγέννων και χοιρινού κρέατος. Τα χοιρινά πιάτα είναι ένα αδιαχώριστο στοιχείο που συμβάλλει στη ζεστασιά της περιόδου των Χριστουγέννων.

Διαβάστε το ηλεκτρονικό περιοδικό.https://topigs.maglr.com/online-magazine-progress-winter-2020/topigs-norsvin-online-magazine-progress-meat-quality

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: