Η Topigs Norsvin διορίζει νέο οικονομικό διευθυντή

Η Τopigs Norsvin είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Pieter van Sundert (48) ως νέου       οικονομικού διευθυντή (CFO). Θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Topigs Norsvin μαζί με τους σημερινούς διευθυντές, Villaume Kal (Διευθύνων Σύμβουλος, CEO) και Hans Olijslagers (Διευθυντής τεχνολογίας, CTO). Ο Ολλανδός Pieter van Sundert ξεκινά στη νέα του θέση την 1η Απριλίου 2022 και θα διαδεχθεί τον Cor van Hertrooij, ο οποίος έφυγε από την Topigs Norsvin το 2021.

Προηγουμένως, ο Pieter van Sundert ήταν περιφερειακός οικονομικός διευθυντής στην Topigs Norsvin. Τους τελευταίους μήνες, ενήργησε ως προσωρινός οικονομικός διευθυντής μετά την αποχώρηση του Cor van Hertrooij από την εταιρεία. Στο παρελθόν, ήταν διευθύνων σύμβουλος της Topigs Norsvin στην Κίνα. Στους διάφορους ρόλους του στην Topigs Norsvin τα τελευταία 14 χρόνια, απέκτησε σημαντική εμπειρία τόσο στη γενετική των χοίρων όσο και στις διεθνείς επιχειρήσεις.

Ο Pieter van Sundert για τη νέα του θέση: «Η συνεργασία με την ομάδα μου, όλους τους ανθρώπους της Topigs Norsvin παγκοσμίως και τους πολύτιμους συνεργάτες μας είναι αυτό που με ενθουσιάζει σε αυτόν τον ρόλο. Μαζί μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο επιτυχημένοι από ό,τι ήμασταν ήδη τα τελευταία 100 χρόνια. Νιώθω πολύ προνομιούχος που αναλαμβάνω αυτή τη θέση».

Ο Mark Tijssen, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου, δηλώνει: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον διορισμό του Pieter van Sundert. Φέρνει πολυετή διεθνή εμπειρία στα χρηματοοικονομικά και τη διαχείριση. Οι γνώσεις του για την κινέζικη και άλλες αγορές έχουν μεγάλη αξία. Και ως γνώστης των πληροφοριών, γνωρίζει την κουλτούρα της εταιρείας μας και γνωρίζει καλά τη συνεταιριστική μετοχική της δομή».

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: