Η Topigs Norsvin και ο COVID-19

Ο κόσμος βρίσκεται σε μια αδιανόητη κρίση. O COVID-19 ή αλλιώς κορωνοϊός είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε ποτέ. Η κρίση πλήττει όλους και παντού, δημιουργώντας μεγάλη αβεβαιότητα και ανησυχίες.

Στην Topigs Norsvin, όπως και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του χοιροτροφικού τομέα, τα αποτελέσματα είναι σαφώς αισθητά. Πολλά από τα τοπικά γραφεία βρίσκονται σε περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους βιώνουν άμεσα τον αντίκτυπο της κρίσης. Και το ίδιο ισχύει και για πολλούς από τους πελάτες μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και τους ευχόμαστε τη δύναμη που χρειάζονται για να αντέξουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Η κρίση του COVID-19 επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εργαστούμε. Εργαζόμαστε από το σπίτι και χρησιμοποιούμε τηλεδιάσκεψη και άλλες τεχνολογίες για να διατηρούμε επαφή μεταξύ μας και με τους πελάτες μας. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο μας όσο αυτό είναι δυνατόν.

Είμαστε εκεί για τους πελάτες μας, τους παραγωγούς χοιρινού κρέατος παγκοσμίως και για όλους όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε και να προμηθεύουμε τους πελάτες μας όπως το κάναμε υπό κανονικές συνθήκες, παρόλο που αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Με αυτόν τον τρόπο, διαδραματίζουμε το ρόλο μας στην παροχή τροφίμων.

Η Topigs Norsvin θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους καταπολεμούν αυτή την ασθένεια και την κρίση με όλη την ενέργεια, τη δέσμευσή τους και την καρδιά τους. Πιστεύουμε στην καινοτομία, την επιστήμη, την επιμονή και τις κοινές προσπάθειες. Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα μας φέρουν σύντομα καλύτερες μέρες.

Μείνετε ασφαλείς και υγιείς. Φροντίστε ο ένας τον άλλον.
Topigs Norsvin

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: