Η Topigs Norsvin σημείωσε 6,7 εκ. ευρώ λειτουργικό κέρδος

Η Topigs Norsvin σημείωσε 6,7 εκατομμύρια € λειτουργικό κέρδος για το 2018. Το ακαθάριστο περιθώριο κέρδους αυξήθηκε σε 73,9 εκατομμύρια €, αύξηση 4% σε σύγκριση με το 2017. Η Topigs Norsvin παρουσίασε καλύτερο αποτέλεσμα από τον προϋπολογισμό της και ήταν άλλη μια καλή χρονιά για την εταιρεία. Ο διευθύνων σύμβουλος Martin Bijl δήλωσε ότι η Topigs Norsvin είναι μια υγιής εταιρεία με εξαιρετική φερεγγυότητα και ρευστότητα. Αυτό αποτελεί μια καλή βάση για περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Χάρη σε αυτά τα αποτελέσματα, η Topigs Norsvin μπορεί να συνεχίσει να κάνει σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων της. Το 2018, εγκαινιάστηκε το ερευνητικό κέντρο Delta Canada το οποίο με κόστος 10 εκατομμυρίων ευρώ είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της Topigs Norsvin. Το ερευνητικό κέντρο Delta Canada είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία σάρωσης Αξονικού Τομογράφου που επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων με μεγάλη λεπτομέρεια. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για την επιτάχυνση της γενετικής προόδου στους πελάτες.

Ο προϋπολογισμός το 2019 για Έρευνα & Ανάπτυξη αυξήθηκε κατά 7% σε περισσότερα από 22,5 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθεί περαιτέρω ανάπτυξη της Topigs Norsvin. Ο Martin Bijl δήλωσε: “Με την αύξηση του προϋπολογισμού στην Ε&Α, η Topigs Norsvin θέλει να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων της. Οι πελάτες μας θα αποκτήσουν το μέγιστο όφελος από αυτό λόγω της εισαγωγής νέων και βελτιωμένων προϊόντων, ιδεών και υπηρεσιών”.

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: