Η Topigs Norvin διορίζει νέο Γενικό Διευθυντή

Η Topigs Norsvin διορίζει νέο Γενικό Διευθυντή

Η Topigs Norsvin είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τον διορισμό του Villaume Kal (ετών 49) ως νέου Γενικού Διευθυντή (CΕΟ). Θα ενταχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Topigs Norsvin μαζί με τους σημερινούς διευθυντές, Cor van Hertrooij (CFO) και Hans Olijslagers (CTO). Ο Ολλανδός Κος. Villaume Kal αναλαμβάνει στην νέα του θέση τις 16 Μάρτιου 2020 και θα διαδεχθεί τον Martin Bijl, που αποχώρισε από την Topigs Norsvin το 2019.

Πρωτύτερα ο Κος. Villaume Kal ήταν Γενικός Διευθυντής της NIZO, μια από τις κυρίαρχες παγκοσμίως εταιρίες στον τομέα της έρευνας για καλύτερη  αλλά και υγιεινή διατροφή. Νωρίτερα στην καριέρα του, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Rousselot, στον όμιλο της Darling Ingredients. Πριν από αυτό, κατείχε διάφορες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις στην Royal DSM.

‘’Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον διορισμό  του Villaume Kal. Κατέχει πάνω από 25 χρονιά διεθνούς πείρας σε εμπορικό και διοικητικό επίπεδο, μαζί με στρατηγική και ανάπτυξη επιχειρήσεων.’’, δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Mark Tijssen. ”Η καλή γνώση στης Κινεζικής και Βόρειο Αμερικανικής αγοράς θα είναι ευεργετική για την Topigs Norsvin για να αναπτύξει περαιτέρω αυτές τις βασικές περιοχές.

Ο κος Villaume Kal για την νέα του θέση: “Ανυπομονώ και αισθάνομαι προνομιούχος στο να συνδράμω στην επιτυχία της Topigs Norsvin. Είναι τιμή μου να είμαι γενικός διευθυντής μιας καινοτόμου  παγκόσμιου ηγέτη στην γενετική των χοίρων. Η επιτυχής υλοποίηση των δυναμικών που προσφέρει η αγορά στην συγκεκριμένη εταιρία και οι πρωτοποριακές μέθοδοι κάνουν την θέση πολύ  πιο ελκυστική.”

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: