Ο Διευθύνων Σύμβουλος Martin Bijl αποχωρεί από την Topigs Norsvin

Η Topigs Norsvin ανακοίνωσε ότι ο Martin Bijl, Διευθύνων Σύμβουλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία στα τέλη Αυγούστου του 2019. Έχει δεχθεί θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Royal Barenbrug Group, μιας οικογενειακής και κορυφαίας διεθνής εταιρίας σε σπόρους για κτηνοτροφικά και καλλωπιστικά φυτά .

“Κάτω από την ηγεσία του Martin, η Topigs ένωσε τις δυνάμεις της με τη Norsvin και η Topigs Norsvin έχει μετατραπεί σε μια επιτυχημένη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και παγκόσμιος ηγέτης στη γενετική χοίρων. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω προσωπικά και εξ ονόματος του Εποπτικού Συμβουλίου για τη συμβολή του στην Topigs Norsvin τα τελευταία 11 χρόνια », δήλωσε ο Mark Tijssen, πρόεδρος της Topigs Norsvin.

Martin Bijl: “Ήταν τεράστια τιμή να υπηρετήσω την Topigs Norsvin κατά τη διάρκεια μιας ενδιαφέρουσας περιόδου μετασχηματισμού και ανάπτυξης. Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάστηκα με σπουδαίους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο για να επιτύχουμε τη σημερινή μας θέση ως παγκοσμίως κορυφαία εταιρία γενετικής χοίρων. Είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία θα επιταχύνει την ανάπτυξή της ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. ”

Η αναζήτηση νέου Διευθύνοντος Συμβούλου θα ξεκινήσει εν ευθέτω χρόνω. Ο Martin θα συνεχίσει να διοικεί την Topigs Norsvin για τους επόμενους μήνες και να υλοποιεί περαιτέρω το σχέδιο που δημιουργήθηκε το 2017. Μετά την αναχώρησή του στα τέλη Αυγούστου, ο Hans Olijslagers (Τεχνικός Διευθυντής) και ο Cor van Hertrooij (Οικονομικός Διευθυντής) θα καθοδηγούν την Topigs Norsvin μέχρι ο καινούριος  Διευθύνων Σύμβουλος να έρθει στην εταιρεία.

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: