Ο Ηλίας Μπενέας διορίστηκε Γενικός Διευθυντής της Topigs Norsvin Hellas

Η Topigs Norsvin ανακοινώνει με χαρά τον διορισμό του Ηλία Μπενέα ως Γενικού Διευθυντή της Topigs Norsvin Hellas.Ο Ηλίας Μπενέας είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων για την Zoetis στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες όπου η Topigs Norsvin Hellas σήμερα δραστηριοποιείται. Θα αναλάβει επίσημα τη νέα του θέση στις 23 Αυγούστου 2021. Ο Ηλίας Μπενέας θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Νικολάου που έχει εργαστεί για την Topigs Norsvin για περισσότερα από 11 χρόνια.

Ο Ηλίας Μπενέας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία χοιρινού κρέατος. Πριν γίνει υπεύθυνος μάρκετινγκ και πωλήσεων για τη Zoetis, εργάστηκε σε εταιρεία εμπορίας διατροφικών & προσθετικών που ειδικεύεται και στη διατροφή των χοίρων.  Ο Arno van de Laar, περιφερειακός διευθυντής της Ευρώπης αναφέρει : «Ο Ηλίας γνωρίζει και κατανοεί την αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Topigs Norsvin Hellas. Αυτό σημαίνει ότι, με τον νέο του ρόλο θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης της εταιρείας μας στην αγορά».

Ο Ηλίας Μπενέας αντικαθιστά τον Γιώργο Νικολάου που εγκαταλείπει την Topigs Norsvin για οικογενειακούς λόγους. Επιστρέφει στην πατρίδα του, την Κύπρο και θα αναλάβει  μια νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Κύπρο. Ο Arno van de Laar αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την ηγετική επέκταση και ανάπτυξη της Topigs Norsvin στην Ελλάδα και τις γύρω χώρες. Κατά την τελευταία δεκαετία ανέπτυξε την Topigs Norsvin ως έναν ξεκάθαρο και ισχυρό ηγέτη της αγοράς με εξέχουσα θέση στην κορυφαία κατηγορία του κλάδου. Του εύχομαι επιτυχία στο μέλλον και ειδικά ελπίζω ότι η νέα του πρόκληση στην Κύπρο θα γίνει μεγάλη επιτυχία ».

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: