Ο Francisco Sepúlveda διορίστηκε Γενικός Διευθυντής της Topigs Norsvin Πορτογαλίας

Η Topigs Norsvin είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του Francisco Sepúlveda ως Γενικού Διευθυντή της Topigs Norsvin Πορτογαλίας. Παράλληλα, θα είναι και εμπορικός συντονιστής της Topigs Norsvin στην Ισπανία. Ο Francisco Sepúlveda είναι επί του παρόντος εμπορικός διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος χοίρων για μια εταιρεία που ασχολείται με την υγεία των ζώων στην Πορτογαλία. Θα αναλάβει επίσημα τη νέα του θέση τον Σεπτέμβριο του 2021. Θα αντικαταστήσει τον Gonçalo Pimpao, ο οποίος εργαζόταν στην Topigs Norsvin για πάνω από 17 χρόνια.

Ο Francisco Sepúlveda έχει μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία χοιρινού κρέατος και τη γενετική των χοίρων. Την εμπειρία αυτή την απέκτησε σε μια περίοδο 5 ετών σε μια κορυφαία εταιρεία υγείας των ζώων και στην Topigs Norsvin, όπου εργάστηκε για 8 χρόνια πριν από την τρέχουσα θέση του. Ο Arno van de Laar, περιφερειακός διευθυντής της Ευρώπης δήλωσε: «Ο Francisco γνωρίζει και κατανοεί την αγορά στην Πορτογαλία και οι γνώσεις του για την Topigs Norsvin και τη γενετική χοίρων τον καθιστούν τον τέλειο διευθυντή για την περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης της εταιρείας μας στην αγορά. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στην εταιρεία μας. “

Ο Francisco Sepúlveda αντικαθιστά τον Gonçalo Pimpao ο οποίος εκτός από γενικός διευθυντής της Topigs Norsvin της Προτογαλίας ήταν επίσης διευθυντής πωλήσεων της Topigs Norsvin στην Ισπανία. Ο Arno van de Laar δήλωσε: ’’ Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Gonçalo για την επιτυχημένη επέκταση και ανάπτυξη της Topigs Norsvin στην Πορτογαλία και τη σπουδαία δουλειά που έκανε με την ομάδα πωλήσεων στην Ισπανία. Και στις δύο θέσεις, ξεκίνησε και συνέβαλε στην επιτυχία της Topigs Norsvin στην αγορά. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον ».

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: