Ο Javier Corchero Γενικός Διευθυντής της Topigs Norsvin στην Ισπανία

Η Topigs Norsvin ανακοινώνει με χαρά τον διορισμό του Javier Corchero ως Γενικού Διευθυντή της Topigs Norsvin Ισπανίας. Ο Javier Corchero είναι τώρα αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Topigs Norsvin Ισπανίας και θα αναλάβει επίσημα τη νέα του θέση την 1η Μαρτίου 2021. Ο Javier Corchero θα αντικαταστήσει  τον Alfonso Arenillas Lorente ο οποίος έχει εργαστεί για την Topigs Norsvin για πάνω από 25 χρόνια.

Ο Javier Corchero έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χοίρων, κυρίως με την Topigs Norsvin όπου δραστηριοποιήθηκε στην Ισπανία και διεθνώς. Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο έχει υπηρετήσει ως αναπληρωτής στη γενική διεύθυνση.

Ο Arno van de Laar, περιφερειακός διευθυντής Ευρώπης δήλωσε: «Ο Javier έχει μια ευρεία γνώση τόσο σε ισπανικό επίπεδο όσο και σε διεθνές επίπεδο για τις επιχειρήσεις χοίρων. Μαζί με τις διαχειριστικές του δεξιότητες, διαθέτει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται για να επιτύχει στη νέα του θέση ευθύνης και να οδηγήσει την Topigs Norsvin  στην Ισπανία σε μια ακόμη ισχυρότερη θέση στην αγορά από ό, τι έχουμε ήδη. “

Ο Alfonso Arenillas Lorente συνδέεται με την Topigs Norsvin από το 1995, αν και όχι συνεχώς. Καθ ‘όλη την διάρκεια της εργασία του στην Topigs Norsvin, κατείχε διάφορες εκτελεστικές θέσεις και προώθησε διάφορες πρωτοβουλίες που έχουν πλέον κρυσταλλωθεί στη συνεχή ανάπτυξη και τις επιτυχημένες δραστηριότητες της εταιρείας.

Ο Arno van de Laar δήλωσε: «Ο Alfonso συμμετείχε στη δημιουργία της Topigs Norsvin Ισπανίας, συνέβαλε στην ίδρυση των πρώτων κέντρων ΤΣ στην Ισπανία και ξεκίνησε διάφορες δραστηριότητες που τώρα είναι βασικές συνιστώσες της ταυτότητας της Topigs Norsvin. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Alfonso που ηγήθηκε της επιτυχούς επέκτασης της Topigs Norsvin στην Ιβηρική χερσόνησο και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ελπίζω ότι στο μέλλον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εκτεταμένη εμπειρία του στην αναπαραγωγή και τη βιομηχανία χοιρινού κρέατος. “

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: