100 Χρόνια προόδου από την Topigs Norsvin – Ποιότητα σφάγιου

Η Topigs Norsvin γιορτάζει τα 100 χρόνια προόδου. Η ποιότητα του κρέατος και των σφάγιων ήταν πάντα βασικό θέμα στην Topigs Norsvin. Ένα μεγάλο ορόσημο στην ποιότητα του σφάγιου και του κρέατος ήταν όταν η Topigs Norsvin έγινε η πρώτη και μοναδική εταιρεία γενετικής χοίρων που χρησιμοποίησε αξονική τομογραφία σε μεγάλη κλίμακα. Η εισαγωγή της αξονικής τομογραφίας ήταν ένα σημαντικό βήμα στο πρόγραμμα επιλογής της Topigs Norsvin, επειδή ήταν ένας νέος τρόπος μέτρησης του σφάγιου και της ποιότητας του κρέατος.

Η πιο πρόσφατη καινοτομία της Topigs Norsvin είναι η επιλογή τεμαχίων κρέατος χρησιμοποιώντας δεδομένα σάρωσης  Αξονικού τομογράφου. Αυτό σημαίνει ότι η αξία του σφάγιου μπορεί να αυξηθεί σε επίπεδο πελάτη επιλέγοντας υψηλότερες αποδόσεις από τα πιο πολύτιμα τεμάχια. Αυτό προσθέτει αξία για την αλυσίδα χοιρινού κρέατος, ειδικά όπου η αξία του σφάγιου βασίζεται στην αξία των τεμαχίων, όπως ο ώμος, το φιλέτο, η κοιλιά και το ζαμπόν. Με αυτήν την καινοτόμο εφαρμογή αξονικού τομογράφου, η Topigs Norsvin κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και θέτει το νέο χρυσό κανόνα για τη γενετική βελτίωση της αξίας του σφάγιου.

Κάντε κλικ εδώ https://vimeo.com/534835561 για να παρακολουθήσετε το βίντεο επιλογής για τεμάχια πωλήσεως στο κανάλι μας στο vimeo για περισσότερες πληροφορίες.

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: