Διασφάλιση της επιχείρησής σας

Villaume Kal, Διευθύνων Σύμβουλος της Topigs Norsvin

Απρίλιος 2020

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες της Topigs Norsvin,

Η τρέχουσα παγκόσμια εξάπλωση του COVID-19 αντιπροσωπεύει μια τεράστια πρόκληση και προκαλεί αβεβαιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κρίση πλήττει όλους, παντού, και δημιουργεί σημαντικό άγχος σε πολλούς. Στην Topigs Norsvin ο αντίκτυπος είναι σαφώς αισθητός, όπως και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις χοιρινού κρέατος σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλά από τα γραφεία μας βρίσκονται σε περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Πρώτα απ ‘όλα, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στην υγεία και την ευημερία σας, της οικογένειάς σας και των υπαλλήλων της Topigs Norsvin. Με αυτό το σημείωμα, θέλω να σας ενημερώσω για το τι κάνει η εταιρεία για την προστασία της επιχείρησής σας.

Στην Topigs Norsvin, συνεχίζουμε το πρόγραμμα γενετικής βελτίωσης όπως έχει προγραμματιστεί, διατηρώντας ολόκληρη την αναπαραγωγική υποδομή και διασφαλίζοντας την διάδοση της γενετικής σε όλους τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί σχέδια έκτακτης ανάγκης για να διασφαλιστεί η συνέχεια της επιχείρησής σας. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, έχουμε 100% πολιτική αποφυγής των επισκέψεων και έχουμε εφαρμόσει μέτρα κοινωνικής απόστασης. Τηρούμε αυστηρά τις κυβερνητικές πολιτικές που δηλώνουν ότι οι συνάδελφοι και οι οικογένειές τους πρέπει να μένουν στο σπίτι κάθε φορά που έχουν βήχα ή αισθάνονται άρρωστοι.

Η κρίση του COVID-19 επηρεάζει επίσης το πώς πρέπει να εργαστούμε. Δουλεύουμε από το σπίτι και χρησιμοποιούμε τηλεδιάσκεψη και άλλες τεχνολογίες για να κρατήσουμε την επαφή μεταξύ μας. Η γραμματεία, οι ομάδες υποστήριξης και πωλήσεων είναι εκεί για εσάς. Επίσης, στην κρίση COVID-19, οι Ομάδες Παγκόσμιας και Τοπικής Τεχνικής Υπηρεσίας παραμένουν στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν ψηφιακά μέσω διαδικτυακών συναντήσεων και ανταλλαγής τεχνικών πόρων. Σας ενθαρρύνω να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους υπαλλήλους της Topigs Norsvin και να κάνετε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με ενέργεια , δέσμευση και πάθος καταπολεμούν αυτήν την ασθένεια. Συμβάλλουμε επίσης στην καταπολέμηση του COVID-19 δωρίζοντας εξοπλισμό ατομικής προστασίας σε ιατρούς. Έχουμε προμηθεύσει εργαστηριακό εξοπλισμό για να ελέγξουμε τους ανθρώπους για τον επιπολασμό του ιού και έχουμε κάνει δωρεές σε τράπεζες τροφίμων.

Στην ιστορία της για περισσότερα από 100 χρόνια, η Topigs Norsvin αντιμετώπισε πολλές δύσκολες στιγμές και έχει δείξει ανθεκτικότητα στην αντιμετώπιση αυτών μαζί με τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η βιομηχανία μας παραμένει επίσης ισχυρή σε δύσκολες στιγμές. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με εσάς, μπορούμε να βγούμε από αυτήν την κρίση ισχυρότεροι.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, παρακαλώ μείνετε ασφαλείς και υγιείς, και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να σας γνωρίσω προσωπικά σε καλύτερες στιγμές.

Με εκτίμηση,

Villaume Kal

Διευθύνων Σύμβουλος Topigs Norsvin

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: