Ο Όμιλος Kowi εμπιστεύεται τη γενετική της Topigs Norsvin

Η  Grupo Kowi, ένας από τους κορυφαίους ομίλους αγροδιατροφής του Μεξικού, θα επεκτείνει το μερίδιο γενετικής της Topigs Norsvin στα συστήματα εκτροφής χοίρων της. Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο όγκος της γενετικής της Topigs Norsvin θα καταλάβει πλειοψηφικό μερίδιο στην πυραμίδα παραγωγής του ομίλου Kowi. Ο όμιλος Kowi χρησιμοποιεί το συνδυασμό γραμμών TN70  (χοιρομητέρες) και Norsvin Duroc (κάπροι) .

«Για τον όμιλο Kowi, η Topigs Norsvin αντιπροσωπεύει την καλύτερη εναλλακτική λύση σε ποιότητα γενετικού υλικού σε ανταγωνιστική τιμή. Μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε αυτή του εξωτερικού την καλύτερη ποιότητα χοιρινού κρέατος. Και μας επιτρέπει να παράγουμε χοίρους με βέλτιστες παραγωγικές ιδιότητες», λέει ο Vicente Bihouet, Διευθυντής του Ομίλου Kowi.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που επεκτείνουμε την επιχειρηματική μας σχέση με τον Όμιλο Kowi. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η γενετική μας συμπληρώνει ιδανικά τις συνθήκες εκτροφής των μελών του Ομίλου Kowi και τις απαιτήσεις της αγοράς του. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αναπτυσσόμενη εταιρική σχέση θα είναι επωφελής και για τους δύο οργανισμούς. Η από κοινού δημιουργία μακροπρόθεσμων, στρατηγικών λύσεων με εταιρείες τόσο επαγγελματικές και επιτυχημένες όσο η Kowi μας επιτρέπει να συνεισφέρουμε μακροπρόθεσμα στην επιτυχία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας χοίρων», λέει ο José Córdoba, Διευθυντής της Topigs Norsvin Mexico.

Σχετικά με τον όμιλο Kowi : Η Grupo Kowi είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς, τυποποιητές και εμπόρους χοιρινού και τυποποιημένου χοιρινού κρέατος στο Μεξικό. Η εταιρεία είναι επίσης εξαγωγέας χοιρινού κρέατος στην Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κορέα. Η κάθετη ολοκλήρωση επιτρέπει στον Kowi να ελέγχει βήμα προς βήμα την ποιότητα του χοιρινού κρέατος, ξεκινώντας από τη γενετική και τη διατροφή. Επίσης, καθιστά δυνατή την επεξεργασία και τη διανομή επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Περισσότερες πληροφορίες: www.kowi.com.mx

Σχετικά με τον Topigs Norsvin:

Η εταιρεία γενετικής  χοίρων Topigs Norsvin φημίζεται για την καινοτόμο της προσέγγιση στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και τη συνεχή εστίασή της στην οικονομική και βιώσιμη παραγωγή χοίρων. Η έρευνα, η καινοτομία και η διάδοση των γενετικών βελτιώσεων αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της εταιρείας. Η συνεχής και ισχυρή βελτίωση των προϊόντων θα επιτρέψει στους πελάτες να επιτύχουν σημαντική προστιθέμενη αξία στην παραγωγή τους. Περισσότερες πληροφορίες: www.topigsnorsvin.com

— Πληροφορίες για τον τύπο —

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Chrisanthy Vrioni

Communication manager

Topigs Norsvin Hellas

Telephone + 2108160195

Email chrisanthy.vrioni@topigsnorsvin.gr

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: