Συμβουλές διατροφής του Chris για τη TN Tempo

Ο Chris Opschoor είναι Διευθυντής της διεθνούς ομάδας διατροφής της Topigs Norsvin. Στην ομάδα διατροφής της Topigs Norsvin παρέχονται συμβουλές στους παραγωγούς ζωοτροφών, τους συμβούλους – διατροφολόγους και τους πελάτες της σχετικά με την καλύτερη ποσότητα και ποιότητα ζωοτροφών για να ξεκλειδωθεί το μέγιστο γενετικό δυναμικό της Topigs Norsvin. Τα τελευταία χρόνια, η γραμμή TN Tempo άλλαξε δραστικά σε έναν κάπρο που είναι γνωστός για την επίτευξη καταπληκτικών αποτελεσμάτων. Οι θρεπτικές απαιτήσεις των απογόνων του TN Tempo έχουν αλλάξει ειδικά λόγω της βελτιωμένης αποτελεσματικότητας και των υψηλότερων ρυθμών ανάπτυξης, ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος της τελικής πάχυνσης.

Συμβουλές του Chris για τη διατροφή της γραμμής TN Tempo:

• Οι απόγονοι του TN Tempo έχουν καλή καθημερινή κατανάλωση τροφής. Για τον προσδιορισμό των κατάλληλων επιπέδων θρεπτικών ουσιών ανά κιλό τροφής το κλειδί είναι η παρακολούθηση της πρόσληψης τροφής για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων τόσο σε τεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

• Εξασφαλίστε τη σωστή ημερήσια πρόσληψη λυσίνης στο τέλος της πάχυνσης για να ξεκλειδώσετε το γενετικό δυναμικό. Λόγω της μεγάλης ημερήσιας αύξησης βάρους του TN Tempo σε συνδυασμό με τη TN70, ειδικά στο τέλος υπάρχουν περισσότερα να κερδίσουμε.

• Ελέγξτε τα επίπεδα βιταμινών και μετάλλων στο σιτηρέσιο για να ενισχύσετε την υψηλή ημερήσια αύξηση βάρους των απογόνων της γραμμής TN Tempo. Λόγω του βελτιωμένου δείκτη μετατρεψιμότητας, η καθημερινή πρόσληψη αυτών των θρεπτικών ουσιών είναι ακόμη πιο σημαντική.

• Η χρήση κυτταρινών  προτιμάται για την ενίσχυση της υγείας του εντέρου σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της υψηλής ημερήσιας ικανότητας πρόσληψης τροφής των απογόνων του TN Tempo.

• Κρατήστε τους απογόνους TN Tempo σε θερμοκρασία που να ανήκει στη θερμοουδέτερη ζώνη για να εξασφαλίσετε μέγιστους ρυθμούς ανάπτυξης.

Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση: